CE NOIA FREIXENET HOQUEI BASE

El Cavastick es torna a consolidar com un dels torneigs més importants de l’hoquei català

Anuncis

El juvenil A  del Noia Freixenet s'ha proclamat campió de la seva categoria

Aquest cap de setmana el Pavelló Olímpic de l’Ateneu ha tornat a viure un dels tornejos històrics de l’hoquei base català: el Cavastick, que enguany celebrava la seva 14a edició.

Sant Josep de Sant Sadurní (benjamí), Igualada HC (aleví), Arenys de Munt (infantil), Reus Deportiu (femení) i Noia Freixenet (juvenil A, júnior A) han estat els guanyadors d’aquesta edició del Cavastick. A més a més, els nens de la categoria escola del Noia Freixenet han disputat un partit entre ells mateixos dissabte al migdia.

Cal destacar que, un any més, al llarg de les tres jornades del Cavastick s’ha pogut veure un alt nivell de competitivitat i d’esportivitat entre els 26 equips participants. Mostra d’aquest espectacle ha estat la mitjana de set gols marcats per partit i que, en la jornada de diumenge, dues eliminatòries s’han decidit a la tanda de penals.

La competició va començar divendres 15 amb les categories femení i júnior. Dissabte 16 el protagonisme del torneig va ser pels equips femenins, de l’escola, benjamins i infantil. D’altra banda, aquest diumenge ha estat el torn de les categories aleví, juvenil i júnior.

Col·laboradors
La 14a edició del Cavastick ha comptat, com a principals col•laboradors, amb l’Ajuntament de Sant Sadurní, Freixenet, Caixa Penedès, Grup Cal Blay, Hite, Coca-Cola, Energy Nova i Aliança.

Anuncis

Anuncis